ΚΟΙΝΟ ΤΗΝΙΩΝ : Δημοσκόπηση για την εκμετάλευση των παραλιών

 


Τα τελευταία χρόνια στην Τήνο, βλέπουμε όλο και περισσότερες παραλίες να ενοικιάζονται σε επιχειρηματίες για εκμετάλλευση. Τα ονομαζόμενα beach bars πολλαπλασιάζονται και οι παρθένες παραλίες μειώνονται χρόνο με τον χρόνο. Επιπλέον, οι κατασκευές που εγκαθίστανται στις παραλίες, σε μεγάλο ποσοστό, δεν αποσύρονται κατά την χειμερινή περίοδο όπως προβλέπεται από τον νόμο.

Σας καλούμε να πείτε την γνώμη σας για το φαινόμενο αυτό, μέσω μιας απλής ηλεκτρονικής δημοσκόπησης. Αρκεί να απαντήσετε σε μία και μόνο ερώτηση. Η συμμετοχή σας θα μας βοηθήσει να αποτυπώσουμε την άποψη των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών της Τήνου πάνω στο θέμα της παραχώρησης και της εκμετάλλευσης του αιγιαλού.

Η συμμετοχή σας είναι εθελοντική αλλά πολύ σημαντική. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας λογαριασμός Google.

Πάρτε μέρος τώρα, πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

https://forms.gle/3uXCuWSjWbLFFCXC7

Πρέπει να αποφασίσουμε όλοι αν θέλουμε τις παραλίες της Τήνου όπως στην πρώτη εικόνα ή αν θα διατηρήσουμε το φυσικό τοπίο και την αυθεντικότητα των παρθένων παραλιών (δεύτερη εικόνα - παραλία Λιβάδας).

Μπορείτε να προωθήσετε την δημοσκόπηση στους γνωστούς σας για μεγαλύτερη συμμετοχή και περισσότερο αντιπροσωπευτικά αποτελέσματα.

Σχόλια